De eerste 12 jaar van mijn leven heb ik alleen maar leren kijken en genieten, tot ik in 1979 mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg. Vanaf dat moment kon ik de beelden die ik zag, ook vastleggen, en had ik het fotografievirus te pakken. Daarna heb ik de camera nooit meer losgelaten. Spreekwoordelijk dan. Toch heeft mijn loopbaan een andere wending genomen, en ben ik ruim 25 jaar actief geweest in diverse salesfuncties. Wat ik toen heb geleerd, is de kracht van beelden in het verkoopproces. Of het nu gaat om jezelf, je producten of je diensten te verkopen.

Ik fotografeer voor twee landelijke bladen, daarnaast voer ik diverse langlopende en eenmalige opdrachten uit van zowel bedrijven als particulieren. Niet alleen in Bussum, ’t Gooi of in de regio Amsterdam, maar door heel Nederland.

De grootste prijzen die ik als fotograaf heb ontvangen, zijn de complimenten die mensen maken voor de foto’s die ik heb gemaakt en de leuke photoshoot die ze hebben gehad. Het allermooiste compliment ooit kreeg ik van acteur Peter Faber, nadat ik hem had geportretteerd. Peter kwam enkele weken na de shoot naar me toe, en zei me: “Weet je wat jij bent? Een mensenmens-fotograaf.” Die typering kon ik in mijn zak steken, en omschreef precies wat ik wil zijn. Een mensenmens-fotograaf.

~Marius Hille Ris Lambers~

 

Naast de betaalde opdrachten die ik heb, kan ik ook in mijn privétijd het fotograferen niet laten. Met natuur-, landschaps- en straatfotografie of portretfotografie met een sociaal-maatschappelijke thema, is normaal gesproken geen droog brood te verdienen. Maar ik wil dat wel blijven doen! Wil je mijn vrije werk ondersteunen? Doneren kan via het onderstaande formulier, elk bedrag is welkom! Die bedragen komen in een potje waar ik weer een mooie lens van kan kopen, of een fotoreis kan ondernemen. Bij voorbaat dank!

 

Doneer € -