Een nieuwe website

Na 5 jaar gedaan te hebben met mijn vorige –incomplete- website, is het tijd voor een frisse wind.
Wil je niet verder lezen, maar meteen mijn gemaakte werk bekijken? Klik dan hier
Wil je meteen door naar de mogelijkheden van fotografie in opdracht, klik dan hier
Zin om op reis te gaan met een klein groepje andere fotografen? Klik dan hier

Een nieuwe website dwingt je om na te denken over wat je wil en wat je kunt. Wat ik wil: mooie foto’s maken en mensen blij maken met mijn foto’s! Wat ik kan: met je meedenken over wat er nodig is aan beeldmateriaal en in goede samenwerking tot het gewenste resultaat komen. Of het nu gaat om portretfoto’s van jezelf, foto’s van je dierbaren of medewerkers, een bedrijfsreportage of sfeervolle beelden van je auto(collectie).

Op deze website zal ik regelmatig nieuw werk plaatsen, het is dus de moeite waard om hier af en toe een kijkje te nemen. Of volg me op Instagram, Facebook en Linkedin. Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws en acties? Vul dan hier je mailadres in, dan houd ik je op de hoogte! {Inschrijven nieuwsbrief via MailerLite}